Informatie Aanvragen

Ik wil graag meer informatie over jullie services

Belangrijk!
Wij voeren alleen kwetsbaarhedenscans en penetrationtesten uit waarvan uzelf de eigenaar bent, of wanneer u uitdrukkelijke toestemming heeft om security testen uit te laten voeren op de systemen van het beoogde bedrijf. Tijdens de opstartfase maken we voornamelijk gebruik van informatie bronnen die voor iedereen toegankelijk zijn. Na aanvragen van informatie of een scan kan het gebeuren dat we in de opstartfase een aantal onaangekondigde requests uitvoeren op de systemen van uw bedrijf, zoals bijvoorbeeld DNS aanvragen of poortscans naar gevonden systemen. Deze hebben geen impact op uw systemen. Wij zullen nooit zonder vooroverleg of aankondiging (en dus zonder uw toestemming) uitgebreide kwetsbaarhedenscans uitvoeren.

Wat mag u van ons verwachten
Na uw aanvraag nemen we deze zo spoedig mogelijk in behandeling en ontvangt u binnen 24uur van ons een antwoord, eventueel met een plan van aanpak en een offerte op maat. Wanneer u een specifiek onderdeel van uw bedrijf wil laten onderzoeken op kwetsbaarheden, of indien u een andere vraag heeft, kunt u dit alvast in het tekstvak van het formulier aangeven.

U kunt contact met ons opnemen door het invullen van onderstaand formulier. Hier kunt u aangeven in welke van onze services u geinteresseerd bent. Indien uw een algemene vraag over uw IT Security heeft, kunt u die uiteraard ook stellen.