Phishing Awareness

DIRECT AANVRAGEN

Phishing Awareness

Uw medewerkers zijn uw laatste verdedigingslinie

Onderzoek heeft aangetoond dat meer dan 90% van alle hacks tegenwoordig met phishing beginnen. Daarom is de grootste winst te behalen wanneer u uw medewerkers traint zodat ze phising pogingen kunnen herkennen en weten hoe ze hier het beste mee om kunnen gaan.

GRATIS proefversie

Wanneer u daarbij optelt dat meer dan 50% van de cyberaanvallen gericht zijn op het MKB is een goede security awareness onder uw personeel de beste beveiligingsmaatregel die u kunt nemen. Wij kunnen uw personeel trainen om phishing aanvallen te herkennen door middel van gesimuleerde emailcampagnes. Wij geloven dat alle bedrijven -ongeacht hun grootte of budget- toegang zouden moeten hebben tot de basis beveiligingsoplossingen. Daarom hebben we een GRATIS proefversie van onze tool beschikbaar. En omdat we begrijpen dat de IT middelen binnen het MKB vaak beperkt zijn, hebben we na deze proefperiode een aanbieding die u zeker zult kunnen waarderen

Waarom een anti-phishing oplossing?

Phishing blijft de grootste bedreiging wanneer het gaat om beveiliging binnen bedrijven. Dus wat kunt u er aan doen om te voorkomen dat ook uw bedrijf onderdeel van de statistieken wordt wanneer uw systemen niet even snel mee evolueren als de aanvallers? Train uw medewerkers en geef ze de kennis om phishing pogingen te herkennen en tegen te gaan.

Gedragsverandering

Onze tooling is op een manier ontwikkeld dat risicovol gedrag tegengaat en uw medewerkers de kennis geeft om phishing mails te herkennen en rapporteren. De methode houdt in dat medewerkers periodiek meedoen aan gesimuleerde, niet van echt te onderscheiden, phishing scenarios. Dit alles in een veilige omgeving waarin direct feedback wordt gegeven en indien nodig ook de mogelijkheid tot een stukje opleiding. Ons onderzoeksteam is constant bezig met het maken van nieuwe voorbeelden en ze gebruiken daarbij mails die ook echt actief gebruikt worden op het internet.
Hierbij moet u onder andere denken aan:
  • Ransomware
  • Business Email Compromise kortweg BEC
  • HTTPS Spoofing
  • Social engineering aanvallen
  • Spear Phishing aanvallen
  • Malware
  • Drive-by aanvallen
  • aanvallen door middel van mails met malafide bijlagen

Uitgebreide rapportages

Uiteraard mag een uitgebreide rapportage niet ontbreken, zodat u altijd op de hoogte bent en blijft van de vorderingen en uw huidige beveiligingsniveau tegen phishing.